+36 20 929 5264 / +36 20 402 6144 it@bitit.hu

Szerver üzemeltetés

A vállalati szervezetben az informatikai infrastruktúrának belső kiszolgáló egységként kell működnie. Ez nem csak azon problémák hatékony és gyors megoldását jelenti, amelyek a szolgáltatásokkal és eszközökkel kapcsolatosak, hanem egy olyan stabil, megbízható, előre megtervezett informatikai folyamatot is feltételez, amely összhangban van az üzleti igényekkel.

Felhő alapú infrastruktúra

A Felhő alapú szolgáltatás forradalmasította a vállalatok közötti, illetve vállalatokon belüli gyors és hatékony együttműködést a gazdaságossággal. A Felhő alapú szolgáltatások csökkentik a költségeket, miközben javítják és egyszerűsítik a rendszerek hozzáférhetőségét, kezelhetőségét.

Hálózati infrastruktúra

A megfelelően kialakított és karbantartott infrastruktúra biztostja a különböző szolgáltatások és alkalmazások hatékonyságát. Célunk, hogy ügyfeleink részére olyan rendszert alakítsunk ki, amely leginkább megfelel az üzleti igényeiknek.

IT Rendszer-üzemeltetés

Amennyiben már kiépített, saját üzemeltetésű rendszerrel rendelkezik, de szeretne további szakmai segítséget kapni egy esetlegesen felmerülő hiba elhárításában, vagy új igények jelentkezése esetén szakmai tanácsadásra lenne szüksége, úgy hívjon minket bizalommal.

Weboldal készítés, Webhosting

A weboldalak az elsődleges online megjelenési formái a vállalkozásoknak, ezért a vállalati stratégiához igazodó oldal kialakítása kiemelten fontos marketing elem. A hatékonyságot tovább növeli a jól megválasztott webhosting szolgáltatás.

Informatikai tanácsadás

Több évre visszatekintő tapasztalatainkkal és a megfelelő módszertanok alkalmazásával segítünk ügyfeleinknek a hatékony operatív működés elérésében, magas színvonalú IT szolgáltatások kialakításában, informatikai rendszerek kiválasztásában, fejlesztésre vonatkozó követelmény specifikáció elkészítésében, az üzleti célokhoz hangolt IT portfólió kialakításában.