+36 20 929 5264 / +36 20 402 6144 it@bitit.hu

A bitIT informatika komplex informatikai infrastruktúra tervezésével, kialakításával és üzemeltetésével foglalkozik. Célja, hogy napjaink infokommunikációs és informatikai megoldásait minél hatékonyabban és gyorsabban integrálja más vállalatok életébe. A bitIT informatika megalapítóinak – Hajba Ferenc és Kardos Marcell egyéni vállalkozók – tevékenységének fókuszában az IT infrastruktúra integráció áll. Kiemelkedően fontosnak tartják, hogy az átadott szakmai tudás és tapasztalat ne csak hasznossá, hanem értékteremtővé is váljon a partnerek számára.

Hajba Ferenc

Hajba Ferenc 

Pályafutásomat 2009-ben egy web-hosting cégnél kezdtem, mint ügyfél-kapcsolati és projekt koordinációs munkatárs. 2011-ben a rendszergazdai képesítés megszerzését követően egy kisebb cégnél IT support és webszerver üzemeltetési pozíciót töltöttem be. Informatikai rendszerfelügyeleti tevékenység keretében megismerkedtem a 24 órás rendszermonitorozás fogalmával a maximális üzembiztonság érdekében. Tanulmányaimat az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Híradástechnikai szakán folytattam, ahol további ismereteket szereztem mobil kommunikációból, optikai hálózatokból, IPTV hálózatokból és stúdió technikából.

Tanulmányok: Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar – Villamosmérnök (infokommunikációs technológiák szakirány)

Kardos Marcell

Tanulmányaim alatt lehetőségem nyílt megismerkedni egy kutatás-fejlesztéssel foglalkozó középvállalat infrastruktúrájával. Betekintést nyertem már meglévő rendszerek üzemeltetésébe, új informatikai rendszerek bevezetésébe. 2012-ben egy nemzetközi kutatás-fejlesztő vállalatnál helyezkedtem el, mint rendszermérnök. A vállalat az EU-n belül 5 különböző országban nyújt szolgáltatásokat. Az itt töltött évek során főként LINUX rendszerek bevezetésével és üzemeltetésével, az Office365 rendszer nemzetközi bevezetésével, üzemeltetésével, valamint virtualizációs rendszerek kiépítésével foglalkoztam.

Tanulmányok: ELTE Informatikai Kar -Programozó matematikus
Saját gépjárművel rendelkezünk így igény esetén a helyszínre való kiszállást a lehető leggyorsabban meg tudjuk valósítani. Profilunk közé tartozik a teljes körű rendszerüzemeltetés, infrastruktúra kiépítés, szerver és a munkaállomások, valamint számítástechnikai eszközök felügyelete (személyes vagy táv), rendszeres karbantartása.

Amennyiben felkeltettük érdeklődést, tekintse meg szakmai önéletrajzunkat!